VRAGEN?

U hebt een technische vraag? Een commerciële vraag? Bel of mail ons gerust: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of +32 (0)3 443 82 00. U kan ook ons prijsaanvraag formulier invullen (zie rechtermenu).

 

AANLEVEREN DIGITALE BESTANDEN

Alle informatie over hoe je een digitaal bestand moet aanleveren om een perfect druk resultaat te bekomen kan je vinden op onze aanleverpagina.

 

LEVERINGTERMIJN

Door het karakter van digitale druk kunnen we u zeer scherpe leveringstermijnen bieden.

 

FYSIEKE LEVERING

We kunnen uw drukwerk overal leveren door uw of onze koerierdienst of de Post. We stemmen de verpakking van het drukwerk af op uw noden en zoeken samen naar oplossingen.

 

ARCHIVATIE

Wij houden uw opmaak gedurende geruime tijd bij. Wij bieden evenwel geen garantie op de data.

 

DISCLAIMER

 • Aansprakelijkheid.
  Triakon nv streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren.  Zou de informatie op de website toch onvolledig zijn of vergissingen bevatten, dan kan Triakon nv hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.  Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering van via de websites gevraagde diensten geven u in geen enkel geval recht op enige financiële compensatie.

 • Privacy-beleid.
  Triakon nv vindt uw privacy belangrijk. Zij handelt daarom in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 "tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens".

 • Vertrouwelijke verwerking van persoonsgegevens.
  De persoonlijke gegevens die via de websites verzameld worden, worden opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet toegankelijk is voor het publiek.  De informatie wordt louter voor interne doeleinden verwerkt en niet doorgegeven aan derden.

 • Recht op inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens.
  U hebt het recht de gegevens die via de website over u geregistreerd werden in te zien en eventueel onnauwkeurige of onvolledige gegevens te laten corrigeren.  Bovendien kunt u op elk moment vragen dat uw persoonsgegevens uit de bestanden van Triakon nv verwijderd worden.  Contacteer ons via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. indien u inzage wil of voor meer info over ons privacybeleid.

Onderaan elke mailing die u van Triakon nv ontvangt vindt u een link om u uit te schrijven op onze mailinglijst.