VUTEK GS3250LX

 

VUTEk_QS3200

 

De EFI-VUTEK GS3250LX groot formaat inkjet printer kan zowel op stijve als op flexibele materialen drukken. De inkten worden gedroogd met milieuvriendelijke LED technologie. De werkbreedte is 3.200 mm.

Triakon gebruikt twee van deze zeer snelle UV-persen die tot 240m2 per uur kunnen bedrukken.

De drukkwaliteit is afhankelijk van de druksnelheid maar gaat tot 1000 dpi. De beeldvorming gebeurt met 8 kleuren. Het drukoppervlak is mat. Daarnaast drukt deze pers ook wit. Toepassingen van deze kleur zijn het drukken van wit op gekleurde substraten en op transparante materialen. Op transparante stickers bijvoorbeeld kunnen tot 5 inktlagen (quadri, wit, zwart, wit, quadri) worden gedrukt zodat bijvoorbeeld ook recto/verso stickers mogelijk worden.

Een breed  gamma van stijve materialen kunnen worden bedrukt: zo onder meer karton, honingraatkarton, pvc-plaat, dibond en plexiplaat. De dikte van te bedrukken substraten kan tot 5 cm gaan.

De VUTEK pers gecombineerd met de Kongsberg i-XL contour-snijplotter maken de mogelijkheden eindeloos voor toepassingen in twee en drie dimensies zoals displays, banners, allerlei signalisatie en POS materiaal.

 

Technische Gegevens

Technologie: Piëzo inkjet

Resolutie: 1.000dpi

Droging: UV met LED cure technology

Aantal kleuren: 8 kleuren en de mogelijkheid tot huisstijlkleur en/of dekwit

Drukbreedte: 3.200 mm (afhankelijk van de drager)

Maximum dikte: 5 cm

Snelheid: 223m2 per uur

Toevoer: rol of vellen

 

vuteks